ΑΝΟΙΞΗ-ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΙ ΕΞΩ!

“Απρίλιος…ένας μήνας που μυρίζει Άνοιξη. Παντού ήλιος και αισιοδοξία ότι η δύσκολη περίοδος που όλοι βιώσαμε τον τελευταίο χρόνο, σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της. “

Απρίλιος…ένας μήνας που μυρίζει Άνοιξη. Παντού ήλιος και αισιοδοξία ότι η δύσκολη περίοδος που όλοι βιώσαμε τον τελευταίο χρόνο, σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της. Το μυαλό μας τρέχει στις ξέγνοιαστες μέρες που έρχονται, γεμάτες βόλτες και όμορφες στιγμές!

Ο καιρός γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα και τα χειμωνιάτικα ρούχα και παπούτσια έχουνε ήδη μπει ψηλά στην ντουλάπα. Τη θέση τους έχουν πάρει τα πιο ανάλαφρα και χρωματιστά σου looks.

Ανανέωσε λοιπόν την γκαρνταρόμπα σου με χρώμα και όλα τα fashion trends σε πέδιλα που προτείνει για σένα το www.yashoe.gr Αστράγαλοι έξω λοιπόν!!!

MULES

Επίλεξε το στυλ που σου ταιριάζει! Φόρεσε τα από το πρωί στο γραφείο και συνέχισε τη μέρα σου με απολαυστικούς καφέδες και cocktails!

ΠΕΔΙΛΑ ΜΟΝΟΣΟΛΑ

Για εσένα που θέλεις και μπαρέτα!! Για All Day Looks επίσης!

ΠΕΔΙΛΑ ΜΕ ΦΙΑΠΑ

Για εσένα που υποστηρίζεις ψηλοτάκουνα, αλλά συγχρόνως θέλεις να έχεις ένα πιο ξεκούραστο περπάτημα. Η φιάπα στο μπροστά μέρος, μετριάζει την κλίση του πέλματος και έτσι σου δίνει την αίσθηση ότι φοράς χαμηλότερο πέδιλο ☺

info@atwa.gr